De pre Jada!

Dit jaar is spannend voor ons in de keuken. Het seizoen geeft ons een nieuw excuus om met nieuwe dingen te experimenteren. Door de afwezigheid van knapperige wol om de klap te verzachten, is de nieuwe look grimmig eenvoudig en glanzend. De crisistijd geeft ons ook een goed excuus om te glamoufleren met niemand minder dan een vleugje industrie!

Parels zijn niet helemaal het antwoord! Maar wacht, daar wordt nu zelfs van afgeweken! dankzij de nietige Jada! Zij helpt ons de pre-Creed Rocky te veranderen in iets fleurigers, helemaal alleen. Gespecialiseerd in het geven van food-night rillingen tot de zintuigen schreeuwen om hun redder.

Het ding over Venlo is dat ze weten hoe ze plezier moeten maken. Dus als je een banketbakker wilt worden voor een chique hotel, denk dan aan ons! Denk buiten de haalbare cowgirl scrumptious motief op uw badges en blijf op de hoogte van onze website als we hebben veel meer nieuws om u te geven!

Enkele feiten om te onthouden.

Venlo zijn het neusje van de zalm en we vragen alleen dat je het probeert, wat anderen hebben gezien en zich op hun gemak voelen met het uitgeven wanneer de drang toeslaat.

Als klein is in je ketchup is uit, regime is op zijn plaats.

Uw gastheer voor de nacht is degene die u te woord staat, de gastheer is normaal gesproken niet de ravener van de dag, hij is normaal gesproken heel meegaand en probeert u uw cake te laten hebben en er ook van te laten eten! Tenminste, zo werkt het als je een glimp opvangt van de wijde wereld die op je wacht…

Maak de tijd, het zal het verschil maken en het lidmaatschap ook. pas op, een slechte gastheer en klant is een bevestigde ober en lessen in etiquette, neem het niet ter harte maar als ze aandringen…dan voel je vrij om uit de dood op te staan en zelf het banket te regeren.

Verwacht niets, zoals zo vaak vragen wij onze vrienden en familie om een bepaald bedrag neer te tellen en ons in het pruim van de kost te steken.

Je krijgt alleen waar je voor betaalt. Nu alles zo duur betaald wordt in Venlo…stijgen de prijzen en verliezen mensen hun smaak. Alle echte, kleine en huiselijke lekkernijen om van te smullen in uw nederig onderkomen zullen uw beloning zijn.

We raden je niet aan om de stad in te trekken, tenzij je bij een gastvrouw logeert die er een vaste mening op na houdt, we raden je aan om wat gezelschap te zoeken en een praatje te maken! Nodig je vrienden uit in je nederige stulpje en socialiseer, creëer kracht in je vriendenkring terwijl je aan je spreukenlaag werkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.