Elten Werkschoenen

Elten Werkschoenen

Aan het eind van de jaren 70 begon het bedrijf Elten met de productie van schoenen. Aanvankelijk waren de fabrieken van Elten gevestigd in Tallinn en J Coal. De belangrijkste productie-eenheid was gevestigd in J Lung. In die tijd waren de schoenen speciaal ontworpen voor werknemers in fabrieken die zware arbeid verrichtten. Maar nu zijn deze schoenen wereldwijd bekend om hun comfort, stijl en omdat ze gemaakt zijn met behulp van hightechmaterialen.

De makers van deze werkschoenen hebben al opgedaan genoeg reputatie door hun goede kwaliteit schoenen die gebruik maken van hoogwaardige materialen door het gebruik van state-of-the-art productietechnieken. Deze worden gemaakt door het houden van in het oog wat de dragers van deze schoenen nodig hebben. Deze schoenen worden gemaakt door het zetten van de behoeften van mannen en bezittingen in het achterhoofd. Deze omvatten functies die zelden worden gevonden in werkschoenen gemaakt door een ander bedrijf. Dit bedrijf richt zich niet alleen op het maken van hun schoenen comfortabel, maar geeft ook hun klanten volledige waarde voor hun geld.

Als u naar de winkels gaat om Elten werkschoenen te kopen, krijgt u alle informatie onder de categorieën die hieronder zijn vermeld.

Jas Werkschoenen

Jas-werkschoenen zijn schoenen die speciaal zijn ontworpen om uw voeten te beschermen en die aan de bovenzijde zijn voorzien van stalen haknagels en c-draperieën.

Persoonlijk Beschermend Pak

PPS is de naam van het persoonlijk beschermingspak. Het is een eendelig beschermingspak voor de buikspieren. Het wordt beschreven als een eendelig algemeen kledingstuk met een geïntegreerd ontwerp en bescherming van vitale delen zoals schouders, ellebogen, buikspieren, ruggengraat en benen. Daarom kan het worden omschreven als een algemeen kledingstuk dat alleen kan worden aangetrokken en gedragen.

Ventilatie en het niet kunnen dragen van werkschoenen

Ventilatieopeningen is de naam van een aantal gleuven in de schoenen. Deze helpen om de luchtstroom in de schoenen te vergemakkelijken. Er zijn drie soorten schoenen verkrijgbaar:

Slip-ons

Ze zijn in principe gladder dan de gewone schoenen. Er zijn ook schoenen zonder veters.

Gewone schoenen

Gewone schoenen zijn de normale soort schoenen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen. Er zijn vele soorten schoenen die beschikbaar zijn in de categorie van vrouwen.

Werkschoenen

Dit soort schoenen zijn speciaal bedoeld om dagelijks te dragen. Ze zijn comfortabel, gemakkelijk om in te bewegen, bieden tractie en voorkomen blessures. Tot deze categorie behoren wandelschoenen, woestijnlaarzen, waterschoenen, sneeuwlaarzen en werkschoenen.

Gunsheds

De Gunsheds schoenen zijn ontworpen om veiligheidsschoenen mannen. Deze schoenen zijn comfortabel om de hele dag te dragen. Ze bieden de drager mobiele enkelsteun. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal. De schoenen zijn ontworpen om de drager te beschermen en de voet te behoeden voor verwondingen.

Bikers

Bikers zijn de beste keuze voor rijders, omdat ze het been volledig beschermen. Ze hebben een speciale gel gedempte binnenzool. De vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm.

Werklaarzen

De werklaarzen zijn speciaal ontworpen voor de arbeiders. Ze bieden bescherming, stabiliteit, en bescherming zonder knoeien. geladen met vele functies, werk laarzen zijn de meest geschikte laarzen voor mannen.

 

Lees meer

Werkhandschoenen kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.