Hoe haal je het meeste uit je mode?

Vintage Kleding Amsterdam

Coole vintage mode is een leuke manier om je verhaal te vertellen. bevrijde vrouw

Wie is een vintage fashionista? Tot nu toe reikt de term “vintage” verder dan de strikte betekenis van een tijdsperiode: het is de glamoureuze, opgefokte, zelfverzekerde Geen Black Tie gebeurtenis die telt, figuurlijk gesproken, want het betekent ook de Arts & Crafts beweging die bloeide tijdens de jaren negentien vijftig in de Verenigde Staten.

De afgelopen vier jaar hebben wij mensen geholpen zelfverzekerd te worden over hun stijl. We hebben meer dan duizend klanten, zowel mannen als vrouwen, gekleed in goede smaak. We hebben mensen geholpen te ontdekken wat voor hen werkt, en wat niet. In feite hebben we gevonden wat mensen het leukst vinden.

Vintage kleding aanbod omvat dameskleding zoals avondkleding, prom jurken, zakelijke kostuums, en zelfs cocktailjurken! Sommige van onze aanbiedingen zijn ook geschikt voor mannen: stijlvol ondergoed, unisex sokken, en casual kleding.

Houdt u van de klassieke look? Met de tijd meegaan is echter de sleutel. Business casual en kleurrijke formele stijlen duiken met elk modeseizoen op. Stoffen uit het Victoriaanse tijdperk hebben invloed op de stoffen van vandaag, en bieden een van de vele tijdperkbepalende looks. Door te leren wat voor soort kleding u het beste staat, onderweg wat aanpassingen te doen, en onderweg aan de normen te voldoen, kunt ook u buiten de conventionele modelijnen treden! Het beste halen uit uw investering en uit de looks die u creëert, dat is het doel waar het om gaat.

Mensen wachten vol verwachting op nieuws uit de mode-industrie, en blijven op de hoogte van de recente stijl happenings. Door te leren hun opwinding over stijlen uit vervlogen tijden weer op te wekken, beginnen ze zich te voelen als vintage shoppers. Uiteindelijk werkt dit van hun kant, en ontmoeten ze de modegoden!

De stijl van vandaag is vaak te ingewikkeld om onder de knie te krijgen! De meeste populaire mode is over het algemeen saai, en hoewel het leuk kan zijn om te creëren heb je nog niet de fashion look gevonden die boekdelen spreekt over jouw persoonlijkheid. Integendeel, vind een paar stijlen die gemakkelijk aan uw wensen voldoen. Ik stel voor dat je een begin maakt met het maken van wat vorderingen in de richting van je modetoekomst door simpelweg te begrijpen wat jurken doet werken.

Eenvoudige voorbeelden: het verschil begrijpen tussen een A-lijn en een rechte lijn, en het verschil begrijpen tussen een shawl en een chiffon, twee basiskledingstukken die in een naaiwerk vaak met elkaar verbonden zijn. Wij bieden verpakte lessen voor elk kledingstuk, zodat u kunt beginnen met het maken van gecoördineerde kledingstukken op uw eigen. Formele Jurken Voorbij zijn de dagenvan wachten tot een B-dag om zich te verkleden. Dit is niet langer de juiste timing, wij bieden een volledig programma van avondkledij die aan uw behoeften zal voldoen voor bruiloften, proms en afspraakjes.

Blouses bestudeerde of ongeklede topjesKasjmier Gespleten jassen Broek Sokken Jasjes op maat Scheur weg bij de tailleNatuurlijke taille-mittersSlip-onsMouwknopenEnkele knopen aan de  mouw;  Zeven op de  mouwVolledige armNaadloos  Geklede  extravaganza stof Slip stofVraag om stofstalen om te weten welke  stof u het liefst zou gebruiken. Kies  vervolgens uw  stoffen dienovereenkomstig. Stoffenmonster Organisaties: Er zijn organisaties die zich bezighouden met het maken van stofpatronen, die samenwerken met bedrijven over de hele wereld en die vaak met elkaar in conflict zijn. Werk met hen samen, en houd een lijst bij van uw favoriete stoffen. Als vuistregel geldt dat werknemers de voorkeur geven aan stoffen van goede kwaliteit, want die zijn duur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.