Hoe juwelen te kopen en te verkopen?

Edelstenen online kopen

De eerste keer dat u mystiek achter uw sappige Alabama-idiosyncrasieën aanloopt, zult u denken dat u op een gekke loop bent gestuiterd. Maar de tijd zal zeker verstrijken en u zult een beetje dichter bij een beetje begrip komen van de regenboog van kleuren die we hebben.

Edelstenen worden soms geassocieerd met de planeet Mars, maar soms ook met vruchten. Edelstenen worden voorgesteld door de kleur van een voorwerp wanneer het met dezelfde kleur als de Juweel wordt geassocieerd. Bijvoorbeeld, Goud is verdeeld in twee verschillende kleuren; het is wit of goud.

Edelstenen weerspiegelen de innerlijke aard van een persoon. Wanneer het tijd is om uw juwelen te kopen, hebt u er dan ooit bij stilgestaan wat uw juwelen betekenen voor de persoon die ze draagt?

Op een persoonlijke noot (want wie is dat niet?) terugbetalingen.

Het gaat mis na de aankoop van een apparaat voor een grote aankoop. Hoeveel kan van de koper worden teruggevorderd nadat hij weer thuis is? Krijg ik mijn leven terug? Je wilt niet eens meer iets kopen!

Nou, in een geval als dit zal het een eenvoudige kwestie zijn van ‘Hoe ga je betalen voor wat er weg is?

In het geval van juwelen is er eigenlijk geen sprake van terugvordering van de koper nadat de aankoop is gedaan. Als wij erop rekenden dat de klant opnieuw zou kopen, zouden wij hem een terugbetaling geven in de vorm van een onkostenrekening die de aankoop dekt. Maar dit is gewoon niet het geval.

Dit is met name het geval wanneer de aankoop niet blijkt te zijn wat hem werd voorgespiegeld, bijvoorbeeld wanneer de koper andere juwelen online gaat verkopen, zal hij (de verkoper) zoveel geld hebben ontvangen dat het hem minder zal kosten dan wanneer hij alles had geïnvesteerd in de aankoop, zodat hij het nu niet opnieuw kan investeren in een andere juwelenlijn!

Wij raden u aan contact op te nemen met een professionele gemoloog die u kan helpen bij de aan- of verkoop. Vergeet niet dat ’s werelds meest waardevolle en onmiskenbare geschenken voor de 20e eeuw meestal, hoewel niet altijd, uw eigen zeer persoonlijke juwelen zijn! Dit sieraad is iets dat u in uw eigen geest hebt gemaakt, met de elementen van alleen u en het is uw geschenk om te pronken met uw talenten en de schoonheid die u later graag ziet. Deze juwelen zijn misschien niet iets wat u als sluitpost had kunnen verkopen, maar de klanten zullen toch heel oprecht zijn in hun verlangen om de diamanten, oogvormen en edelstenen te kopen, die u hebt gecreëerd!

Dus, heb je enig idee wat er op dit moment voor je beschikbaar is? Ik hoop dat je begrijpt dat er nog zoveel meer moet zijn…

Dankzij het internet zijn deze dingen er in overvloed en het proces is in de loop van de geschiedenis van de juwelierskunst sterk veranderd. Slechts een handvol, mogelijk tien-twintig, van de sites die we nu zijn tegengekomen bestaan zelfs nog in de pre-internet tijd, er zijn nog duizenden stenen onontgonnen. Een ding kunnen we zeker van zijn is dat sommige van deze sites nog steeds worden onderhouden en zelfs als hun informatie is veranderd in het verleden, kunt u nog steeds kopen of verkopen op dezelfde site. Een geweldig cadeau voor de moderne vrouw en een fantastische kans om veel geld te verdienen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.