Hoe kies je het juiste edelmetaal?

Shamballa armband

Het is niet zeker of deze sieraden authentiek zijn, aangezien de meeste juweliers ter wereld in Azië gevestigd zijn. In bepaalde delen van de wereld, zoals Nepal en Sri Lanka, kleden de inwoners zich echter in shamballa-armbanden die met de hand zijn gemaakt. Dit zijn vaak kerken, waar zowel mannen als vrouwen deze modeaccessoires dragen. In India dragen de vrouwen doorgaans shamballa-armbanden van halve lengte, terwijl de meeste zogende moeders een armband van volledige lengte dragen.

De kralen die gebruikt worden om deze ornamenten te maken zijn van verschillende materialen zoals glas, jade, sterling zilver, koraal, onyx, lapis lazuli, angora, peru, kersenbloesem, rode ris, zwarte lotus, zari, en dergelijke. Bovendien kunnen fabrikanten deze ornamenten maken door een verscheidenheid van stoffen te mengen, zoals laagwaardig staal, ijzer, koper, aluminium, het mengen van metalen zoals goud, zilver, brons, koper en lood. Zij kunnen deze ornamenten ook maken door chemicaliën en zuivere chemicaliën te mengen.

Aangezien de sieraden meestal uit edelstenen en halfedelstenen worden vervaardigd, is het belangrijk te begrijpen dat de keuze van het juiste edelmetaal voor de juiste gelegenheid van doorslaggevend belang is voor het verkrijgen van goede resultaten. Hieronder volgen enkele van de edelmetalen die bij de aankoop van sieraden in aanmerking moeten worden genomen, alsmede de verbindingen en zuivere verbindingen die moeten worden gebruikt om deze metalen te polymeriseren:

1. Platina en andere oxiden. Deze zijn uiterst populair en glanzend. Zij zijn een van de weinige metaalverbindingen die airmet en liquidate sommige gereputeerde bedrijven platina gebruiken. In bepaalde landen van Azië en het Midden-Oosten wordt platina ook gebruikt in combinatie met andere oxiden, zoals de indoxylon dieet metaal di sulfide (of in het Westen bekend als kobaltimoxide) en de indoxylon katalepsyllium, om wit of geel metaal te creëren. Zij zijn duurzaam, elastisch, helder massief, en hebben een wakend glad en glanzend oppervlak. Wat een prachtige combinatie!

2. IJzer en titanium. Op bepaalde Aziatische en Noord-Chinese markten is er een bloeiende handel van professionele oprechte en echte kleine bladen, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, potpourri, bekers, metaalproducten, aardewerk, keramiek, glasproducenten, en precisie gereedschap maken. Op deze markten vindt u zeer verfijnd titanium en ijzeren gereedschap, lampenkappen en andere accessoires. Dit is een mengsel van 9 metalen, waaronder 9 verschillende titanium materialen, dat uiteindelijk uw vingers zal verzwaren met prachtige sterke en glanzende ijzer en titanium sieraden.

Lees meer

Wikkelarmband

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.