Hoe maak je een pruik in een studio?

Terwijl we u meenemen door het proces van het krijgen van uw pruik, zult u leren over drie belangrijke dingen om naar te kijken wanneer u de beslissing neemt om een pruik te laten maken bij Studio Looks. Deze dingen zijn de standaard specificaties voor een pruik, we zullen ze uitsplitsen.

Hoewel de exacte pasvorm bij elk individu elke keer kan verschillen, geven kappers u over het algemeen een staaltje mee naar huis. Zo kunt u zien hoe de pruik eruit zal zien voordat u tot aankoop overgaat. Aan het einde van het proces heeft u een bestand met uw maten, klaar om naar uw eigen kleermaker te gaan.

Laten we eerst eens kijken uit welk deel van de wereld u komt. Voor diegenen onder u die van het Europese vasteland komen, zal normaal gezien uw eerste stap zijn om naar uw plaatselijke kapper te gaan. De dame die uw haar doet, zal u goed moeten kennen omdat zij beter dan wie ook de vorm van uw gezicht kent. Ze zullen waarschijnlijk veel tijd besteden aan het bepalen van de vorm van uw gezicht en uw levensstijl.

Ze zullen ook weten welke specifieke kapsels het best bij uw gezicht passen of welke haaraccessoires u het liefst gebruikt. Ze zullen u details geven over hoe u het specifieke deel van uw haar moet onderhouden als u er last van hebt of hoe u haarbreuk moet behandelen. Als u niet zeker bent, kunt u geen fout doen door met hen te praten. Pruiken

Pruiken

Zodra je de vorm van je gezicht hebt bepaald, is het tijd om naar het haar te gaan kijken. Parfum is een van de gemakkelijkste manieren om je zelfverzekerd te voelen, en met synthetische vezels kun je hetzelfde gevoel krijgen dat je krijgt als je haar in een winkel kort geknipt is. Geef elk deel van je haar een aandachtige borstelbeurt, evenals een vingertop voornamelijk.

Bij de meeste synthetische pruiken kunt u gewoon uw natuurlijke haar vervangen door het synthetische en het zal er net zo uitzien als uw eigen haar. Is dat zo veel beter, zult u zeggen; hoe voelt het? Nou synthetisch haar is zeker meer manoeuvreerbaar dan natuurlijk haar als je probeert om je haarlijn te verbergen.

Natuurlijk zult u merken dat u er na een tijdje aan gewend raakt, vooral als u al jaren dezelfde stijl gebruikt. Uw haar zal net zo snel groeien in synthetische pruiken als in natuurlijk haar – maar dat betekent niet dat u uw haarvoorkeuren moet negeren.

Er zijn altijd dingen die u liever wilt behouden in vergelijking met de manier waarop uw haar eruitziet, geloof het of niet er zijn veel opties voor dat. Het is OK om met de professionals in de salon te praten als je daar behoefte aan hebt. Ik weet zeker dat zij weten waar ze mee te maken hebben en ze kunnen je adviseren over welk deel van je hoofd je moet bekijken om ervoor te zorgen dat het er perfect uitziet.

Ik weet uit ervaring dat sommige mensen van gedachten veranderen over het veranderen van hun kapsel als ze erover denken een pruik te nemen. Ze veranderen van gedachten omdat ze het gevoel hebben dat ze het eerder hebben opgegeven om te doen wat ze wilden doen. Het komt erop neer dat als je er beter uit wilt zien en je beter wilt voelen, je naar je hart luistert en op je gevoel afgaat. Als het goed voelt, luister dan niet naar je lichaam. Probeer het eens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.