Juwelen en sieraden

Sieraden met naam

Juwelen zijn door de eeuwen heen gebruikt. Egyptenaren droegen vroeger goud om hen te redden van hun dood. nadat goud iemand in een houtachtige wereld brengt, wordt het ook nauw in verband gebracht met het bezit van slangen. Het staat ook bekend als slang in het zwaard. Ook juwelen zijn opgegaan in de cultuur en traditie van vele culturen. De Romeinen gebruikten ringen voor huwelijkscontracten. Ringen kenmerkten ook de rang van een persoon. Het gebruik van een ring symboliseert het huwelijk. Kleren kunnen ook worden beschouwd als sieraden of ze kunnen gewoon accessoires zijn.

Dus wat doet dit kleine sieraad voor de gebruiker?

Zoals gezegd kunnen sieraden worden gedragen als accessoire of ze kunnen een kledingstuk verfraaien. Een sieraad kan ook worden gebruikt om veel te vertellen over de persoonlijkheid van de gebruiker. Huidskleuren passen meestal niet bij elkaar. Wat draagt een hippie van zwart hout dat een beroemde rockster niet draagt? Dit zijn de vragen die door het hoofd van mensen gaan telkens wanneer zij kijken naar iemand die een sieraad draagt. Als het de persoonlijkheid versterkt, dan is het een goed sieraad. Als het bijvoorbeeld contrasteert met de persoonlijkheid, dan is het geen goede keuze. Een goede vuistregel is om alleen te dragen wat je voelt ziet er goed uit op je.

Wat voor soort sieraden zijn goed om te dragen?

Het kopen van de juiste sieraden of het kopen van het perfecte stuk is van cruciaal belang. De mode verandert van tijd tot tijd. Wat vandaag trendy is, kan morgen niet meer in de mode zijn. Het is dus belangrijk om verschillende juwelen uit te proberen tot u degene vindt die echt bij u past. Sommige juwelen zijn gewoon bedoeld als versiering. Daarna kan de persoonlijkheid eraan worden toegevoegd. Voor de conservatieve, is het beter om het simpel en ingetogen te houden. Voor het maken van een gedurfde verklaring, kan het worden gedragen groot of het kan worden gedragen klein.

Wanneer laten sieraden je persoonlijkheid zien?

De emoties die een sieraad oproept, zeggen ook veel over de persoon die het draagt. Er zijn verschillende emoties die sieraden kunnen oproepen. Het dragen van parels laat zien dat je conservatief bent. Een sieraad dat uit stenen bestaat, wordt meestal geassocieerd met de vreugde van het huwelijk. Het dragen van juwelen met het gezicht van een bepaald dier betekent dat u graag als avontuurlijk wordt beschouwd. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel.

Wat zijn de stereotypen voor mensen die juwelen dragen?

– Mannelijk: Mannen die juwelen dragen worden meestal bestempeld als deftig, rijk of topzwaar. Ze wekken de indruk rijk te zijn, maar zijn niet bereid om veel avances te maken. Ze zijn meestal gekleed in pak.

– Vrouwelijk: Vrouwen die juwelen dragen worden meestal beschouwd als onderdanig. Ze wekken de indruk zachtaardig, aanhankelijk en bereid te zijn overal geld aan uit te geven. Ze zijn meestal gekleed in topjes met ruches, blouses en balletschoentjes.

– Aantrekkelijk: Voor mensen die niet van sieraden houden, zal het dragen ervan hen afschrikken. Juwelen zullen hen vaak aanzetten. Ze kunnen het bij zowat alles dragen, maar zullen meestal weinig anders dragen.

Wat denk jij?

Draag je graag juwelen? Denk je dat het een trend is? Denkt u dat het slechts een accessoire is? Denkt u dat juwelen gewoon dingen zijn die u op u laat vallen? We horen graag uw commentaar.

 

Lees meer

Gepersonaliseerde armbanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.