Uw horloge repareren

Horloge reparaties

DISCLAIMER VOOR ONZE KAARTEN

Gelieve er rekening mee te houden dat al onze producten beschermd zijn door de verplichte Zwitserse en wereldwijde Zwitserse exportwetten. Wij zijn verplicht onze klanten hiervan op de hoogte te stellen, aangezien zij ergonomische horloges kopen en geen merkartikelen.

De producten die wij verkopen zijn uitsluitend bestemd voor normaal, niet-geladen dagelijks gebruik en niet om cadeau te worden gegeven. Zij zijn niet ontworpen voor prestaties op hoog niveau en moeten strikt per geval worden beoordeeld.

Belangrijke informatie met betrekking tot dit type horlogereparatie:

Wij accepteren geen schade bij de reparatie van het horloge. Ofwel de handeling van het verwijderen en installeren van het nieuwe item zal de schade doen

Vanwege onze kwaliteitsnormen kunnen wij uw horloge repareren zonder garantie. Bij reparatie van uw horloge krijgt u van ons een bill of sale met daarop de volledige in- en uitvoerdocumentatie. Extra identificatie kan ook nodig zijn om de reparatie te voltooien.

Het horloge mag alleen worden geretourneerd in de staat waarin u het heeft gekocht. Het is niet verantwoordelijk of uw horloge beschadigd is tijdens het transport of bij aankomst. U koopt uw reparatie gewoon op eigen risico.

REPARATIES EN SCHADE

De winkel repareert normaal gesproken horloges die dat nodig hebben binnen 5-10 werkdagen voor 50% (~100€) van de oorspronkelijke prijs (tenzij anders vermeld in de productbeschrijving) na ontvangst van de bestelling en goedkeuring van de geleverde onderdelen.

Het horloge moet worden teruggestuurd met de originele verpakking en accessoires of een door onze portier ondertekend vooraf betaald verzendingsetiket, klaar voor levering binnen dezelfde termijnen.

Na ontvangst kunt u de reparatie fotograferen en naar ons doorsturen in een downloadbare PDF (ongeveer 2,5 MB). Wij zullen dan de reparatie uitvoeren. Aangezien elk horloge een andere aandacht en aandacht vereist verschillen de schattingen. De reparatie kan enkele dagen in beslag nemen. Zodra de reparatie is voltooid sturen wij de factuur en uw aankoopnota met alle benodigde identificatie en gevraagde informatie door naar de horlogefabrikant om uw reparatie te voltooien. Aangezien de herstelling pas voltooid is na ontvangst van alle bijbehorende papieren, is ons bedrijf niet aansprakelijk voor terugbetaling van de aankoopprijs zonder de papieren, deze worden enkel op aanvraag aangeboden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan het product of onjuiste levering, als het buiten de tijd te ontvangen zullen wij de factuur met de relevante informatie doorsturen naar de horloge fabrikant voor de laatste fase reparaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.