Vintage Kleding

Vintage kleding Amsterdam

Retro vintage kledingstukken zijn echte vintage artikelen die opnieuw zijn ontworpen om bij de huidige trend te passen. Als u op zoek bent naar een echt vintage artikel, moet u de website van het bedrijf raadplegen. Elk bedrijf geeft meestal aan dat het item dat het aanbiedt een vintage, gereviseerd item is.

Er zijn zo veel vintage kledingwinkels over de hele wereld, waaronder enkele grote zoals The Old Crapper en poetry.com met honderdduizenden vintage stijlen. Als je echter op zoek bent naar een echt vintage item, moet je naar een winkel gaan met een redelijk en vriendelijk beleid. Poetry.com heeft een enorme collectie vintage kleding & accessoires. Hun prijzen zijn ook zeer redelijk. Ondertussen is het winkelen en vinden van echte vintage kleding nu mogelijk op eBay, Amazon, vintage shop, Rarebites, intermix en alter.

Ondertussen hebben andere sites een groot aantal vintage items (misschien te veel om in een kort artikel op te nemen). Dus als je op zoek bent naar een vintage item, neem dan een paar minuten de tijd om verschillende vintage winkels te bekijken & de prijzen van hun items te vergelijken. Hoewel het waar is dat eBay aeyiraceus kan zijn, hebben Amazon en vintage winkels veel vintage kleding & accessoires. Bovendien hebben vintage winkels meestal een enorme collectie van zeldzame goederen beschikbaar. Tot slot heeft alter, een website die gespecialiseerd is in vintage kleding, een breed scala aan prachtige vintage kleding.

b) Vintage accessoires om je vintage item te complimenteren. Vintage oorbellen, kettingen, portemonnees, sjaals en riemen zijn zo stijlvol dat ze een outfit compleet kunnen maken. Een vintage riem kopen is een goed idee, want riemen zijn altijd in de mode. Het is een modeaccessoire dat nooit uit de mode raakt. Net als traditionele riemen, maar dan iets aantrekkelijker en beter gemaakt, zijn vintage riemen perfect om te dragen bij een vintage kokerrok of bij een spijkerbroek in jaren 1950-stijl met hoge wijdte. Over het algemeen zijn vintage riemen gemaakt van een hoge kwaliteit leer dat een zeer klassieke en esthetische uitstraling heeft. Maar u kunt er zeker van zijn dat het materiaal tegenwoordig met moderne technieken wordt vervaardigd om aan de nieuwste trends te voldoen.

c) Wanneer u een vintage item koopt, zorg er dan voor dat u het inspecteert op beschadigingen om er zeker van te zijn dat het in goede staat is. Het is nutteloos om een duplicaat item te kopen met een beschadigde omslag als de inhoud al gebrekkig is. Evenzo zult u niet graag een vlekkeloze originele unieke Hermes riem of handtas kopen als de sluiting gebroken is. Dus, zou het een goed idee om te kijken over het product vóór de inspectie van het prijskaartje.

 

Lees meer

Vintage clothing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.