Vintage Vinyl Platen

Vintage hifi

Vintage vinyl platen worden steeds begeerlijker. Met platenspelers die in onbruik raken, en door innovaties op het internet die je in staat stellen je favoriete muziekverzameling op je computer op te slaan, neemt de belangstelling voor vintage met muziek beklede apparaten toe. Mensen met allerlei muzikale smaken kijken nu naar vintage hifi-modellen en kiezen ervoor om hun favoriete muziek avrils te promoten door middel van knoppen.

In het Verenigd Koninkrijk zijn knopen een standaard op alle soorten kleding. We gebruiken knopen op t-shirts, jasjes en broeken, en vooral op broeken. Het VK is momenteel een van de grootste markten voor vintage vinylplaten. Volgens het uitgestrekte huis van Lerto, dat kleding levert aan honderden Britse scholen, is er in de afgelopen 5 jaar een stijging van 200% geweest in het aantal kinderen dat geïnteresseerd is in vintage hi-fi en vintage kleding. Deze enorme toename is niet alleen te danken aan de tieners, maar ook aan de ouders. In het Verenigd Koninkrijk maakt de jeugd fouten, maar door ervoor te kiezen vintage items te dragen, kunnen ze die fouten corrigeren.

In de VS daarentegen zijn knopen een symbolisch artikel. Er zijn kosten verbonden aan de aankoop van een vintage voorwerp op eBay, zoals verzend- en administratiekosten. Het is ook een twijfelachtige beslissing om zich tot die hoek te wenden om iets te kopen dat waarschijnlijk zelfgemaakt zal zijn. Vintage kleding en accessoires hebben zowel on-line als off-line een plaats weten te veroveren. Vanuit cultureel oogpunt lijken tieners tot de leeftijd van tieners te behoren. Anderzijds lijken 35-plussers wel het een en ander te weten over mode.

Maar het belangrijkste is dat knopen hun leeftijd lijken te tonen. De laatste 10 jaar beginnen buttons aan populariteit in te boeten bij volwassenen. De jeugd is weliswaar tegen verandering bestand, maar is dan 1918 jaar oud. De kans is groot dat de belangstelling voor vintage buttons gewoon zal afnemen als de vlam van een oude kaars.

De belangstelling voor knopen op vintage kleding en accessoires is zeker begrijpelijk.liness en vintage hi-fi, zal waarschijnlijk een hernieuwde opleving zien. Maar of je nu opnieuw gaat investeren in knopen of zelfs in trilimentatie, dat is aan jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.