De Sebane Classic 6 veiligheidslaars

Veiligheid is altijd een belangrijk punt van zorg geweest bij werknemers. Elke dag gebeuren er veel ongelukken, maar als gevolg daarvan worden steeds meer mensen zich bewust van de noodzaak om beschermende kleding te dragen die hun leven kan redden bij een ongeval.

Er gebeuren elke dag veel ongelukken, sommige komen zelfs zo vaak voor dat ze naar verwachting op elk moment kunnen gebeuren. Als u een beroep uitoefent, zoals transport, wordt de kans op een dodelijk ongeval door mechanisch falen op de werkplek 80% te meer gehonoreerd. Geen enkele andere vorm van werk laat zo'n grote kans op overlijden door mechanisch falen toe. Over het algemeen geven handelaars duizenden dollars per jaar uit voor hun werkgevers. Zorg er dus voor uw eigen veiligheid voor dat u beschermende kleding draagt ​​op uw werkplek.

Er gebeuren elke dag veel ongelukken, sommige komen zelfs zo vaak voor dat ze naar verwachting op elk moment kunnen gebeuren. Als u een beroep uitoefent, zoals transport, wordt de kans op een dodelijk ongeval door mechanisch falen op de werkplek voor 80% gehonoreerd. De hardwerkende handelsorganisatie vertegenwoordigt duizenden leden wereldwijd. Draag voor uw eigen veiligheid beschermende kleding op uw werkplek.

Veiligheid is van het grootste belang voor alle werkende mensen. Degenen die op een industrieterrein, een bouwplaats, een fabriek of een dergelijke plaats werken, moeten altijd rekening houden met beschermende kleding en veiligheidsuitrusting. Naast beschermende kleding kan het juiste beschermende schoeisel ook gemaakt worden van materialen die duurzaam zijn en je voeten goed laten ademen. De laarzen vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten staan ​​bekend om het bieden van maximale veiligheid met een minimum aan gedoe.

We bieden online een scala aan veiligheidsschoenen in verschillende stijlen, maten en bosgroene opties. Ook kunt u kiezen uit lederen opties, goedkope elektrische modellen. Veel van onze modellen worden geleverd met handige functies zoals teenbeschermers, interne been- en voetcups, lichtgewicht polyurethaanzool en stretchpanelen. De dempende inlegzolen van deze modellen zorgen voor comfort terwijl u aan uw voeten werkt en reddingslaarzen zijn ontworpen voor maximaal comfort. Naast het beschermen van ons milieu tegen verdere vernietiging, kunt u er zeker van zijn dat de laarzen zo zijn ontworpen dat ze schokken in dergelijke werklaarzen absorberen, waardoor uw voeten worden beschermd tegen mogelijke schade. Log dus in en maak uw keuze uit het assortiment veiligheidsschoenen.

De Sebane Classic 6-veiligheidslaars wordt geleverd met een praktisch voordeel voor een introductieprijs van $ 110. Specificaties van hetzelfde zijn:

– leren bovenwerk – waterafstotende dempende inlegzolen – stalen neus – accessoirevakken – Gemakkelijke veterharnassen

De ALSIM trail messenger 6" veiligheidslaars is waterbestendig, gemaakt in Italië en wordt geleverd met een praktische tussenzool. Al deze eigenschappen zorgen voor veelzijdigheid. De prijs van deze laars is ongeveer $130.

De Remus Racing 6"-veiligheidslaars kost ongeveer $ 140. Dit model is ook verkrijgbaar met handige functies. Het wordt geleverd met een handig harnas dat gemakkelijk te gebruiken is, een verwijderbare trimmer voor het verzorgen van uw bekleding en oogjes voor toegang tot vaak moeilijk bereikbare plaatsen Het is volledig gegarandeerd met een garantie van drie jaar.

het vertragen van je racetempo is nu eenvoudig met de remmen die in de kofferbak zijn ingebouwd. De Patron I-Spy Trac Speed ​​Splitter is ontworpen met een onverslaanbare garantie. Het is een geweldige manier om jonge bestuurders een voorbeeld te geven over hoe ze veilig op de weg kunnen rijden. De Patron All Terrain Transport Bag is een geweldige ervaring voor kracht achter het stuur. Deze schooltas past stevig aan je handvat en heeft comfortabele verstelbare banden met een breed gewatteerd gebied voor comfortabel vasthouden. De Patron I-Spy Speed ​​Split Trac is een fantastisch uitziende tas van hoge kwaliteit die ook een high-tech ophanging in de hiel van de tas heeft. Het Patron real basic veiligheidsharnas in een aantal kleuren is compact en makkelijk in gebruik. Dit wordt gecombineerd met een hoogwaardige ophanging achter in de tas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.